Arbitrage: snel, zeker en deskundig!

Arbitrage: snel, zeker en deskundig!

Artio Academie start in november weer een nieuwe basisopleiding arbitrage: een snelle en deskundige manier voor beslissingen bij geschillen. 

“Quintus we moeten zeker weten dat de splitsing correct is uitgevoerd, want de ene partij claimt meer dan een half miljoen van de andere”, zo begon een interessant verzoek tot arbitrage.

De roep om kundige arbiters wordt steeds sterker. Met name vanuit het bedrijfsleven komen er steeds meer aanvragen en dat is ook logisch: Ondernemers willen snel een goede beslissing en dan doorgaan met ondernemen. Vaak zoeken ze ook een specifieke vakdeskundigheid, waarvan ze vinden dat die onvoldoende bij de rechtelijke macht aanwezig is. Arbitrage biedt dan uitkomst.

In november start Artio Academie met de Basisopleiding Arbitrage Basisopleiding Arbitrage – Artio Academie . Maximaal 8 deelnemers en de belastingstelling is heel groot. Schrijf je dus snel in!

De arbitrageopleiding is sterk praktijkgericht.  Wanneer leent een zaak zich voor arbitrage? Hoe doe je goed onderzoek? Hoe schrijf je een arbitragevonnis? Bij Artio Academie vertellen we je niet alleen de theorie: al tijdens je opleiding ga je het toepassen!

Artio Academie werkt alleen met docenten die zelf actief zijn in de praktijk, daarom zijn we altijd upto date!

Artio Academie is de opleidingsspecialist voor alternative dispute resolution (ADR), kijk ook naar onze andere opleidingen of informeer naar de incompanymogelijkheden!

 

www.artioacademie.nl

www.stokvis-mediation.nl

www.fidiation.nl

www.fiscount.nl

Professional certified and registered ADR practitioners (adr-register.com)

 


Comments are closed.