Basisopleiding mediation

Basisopleiding mediation

Wat moet je allemaal kunnen en kennen om mediator te zijn?

Gisteren waren wij bij de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Mediatorsvereniging, NMv, Home – Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) Wat vooral opviel was de veelzijdigheid in mediators: Sommige mediators werken in dienstbetrekking en beoefenen mediation binnen het bedrijf waar ze werken en anderen zijn een eigen praktijk gestart. Ook daar heerst weer grote veelzijdigheid: mediators die vooral echtscheidingen doen, zich bezig houden met overheidsrelaties, onderwijs, arbeidsgeschillen, zakelijke geschillen, belastinggeschillen allrounders en …… zo verschrikkelijk veel meer.

Is er in die veelzijdigheid dan voldoende overeenkomst voor een basisopleiding?

Zeker maar die basisopleiding moet wel ruimte bieden aan al die veelzijdigheid. Dat is precies wat we doen bij Artio Academie: Wij leiden mediators op die voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid voor een startend mediator en bieden alle ruimte aan veelzijdigheid. Veelzijdigheid in hoe jij vanuit jouw persoonlijkheid succesvol kunt mediaten én veelzijdigheid in de keuze van zaken die goed bij jou passen als mediator.

Ook na je opleiding stopt onze begeleiding niet en kun je gebruik maken begeleiding en mentorschap.

In september start een nieuwe basisopleiding, er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus schrijf je snel in. Basisopleiding Mediation – Artio Academie

www.artioacademie.nl

www.stokvis-mediation.nl

www.fidiation.nl

Professional certified and registered ADR practitioners (adr-register.com)

 

 


Comments are closed.