Beroepsonderwijs 2.0

Beroepsonderwijs 2.0

Vanochtend kreeg ik van Markus Verbeek (https://www.mvp.nl/ ) de eindevaluatie van de opleiding Register Tax Accountant. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 was de tevredenheid onder studenten buitengewoon groot.

Van Markus Verbeek en Fiscount (www.fiscount.nl)  kreeg ik destijds het verzoek om deze opleiding te bedenken en te ontwikkelen. Dat was veel werk maar erg leuk om te doen. Toen de opleiding stond kwam het verzoek: Zou jij hem zelf ook willen geven……. Met een grote groep accountants ben ik dit avontuur aangegaan en ik vind het verschrikkelijk leuk om te doen, gelukkig – zo blijkt uit de evaluatie denken zij er ook zo over!

Bij Artio Academie hanteren we voor het ontwikkelen van onderwijs dezelfde uitgangspunten:  Altijd het evenwicht tussen praktijk en theorie, duidelijke leerdoelen en tijdens de lesdagen balanceren tussen veiligheid en uitdaging……

Neem bijvoorbeeld onze basisopleiding mediation, behalve dat we je alles leren over mediation en daarmee heel veel oefenen, behandelen we ook hele praktische vraagstukken zoals:

– hoe pas je het toe in je werk;

– hoe start je een eigen praktijk en hoe kom je aan klanten;

– welke verplichtingen heb je als zelfstandig mediator;

Uit ervaring weten we dat, dingen écht doen in de praktijk iets heel anders is dan tijdens een cursus wat dingen leren, daarom bieden we onze studenten ook na de opleiding de mogelijkheid om in de praktijk verder begeleid te worden tot ervaren professional.

Wil je meer weten? Dat kan!

We hebben de volgende data voor jou gereserveerd:

Wil je digitaal?

9 juni 19.30 tot 21.00 of 21 juni 9.30 tot 11.00

Wil je een (fysieke) proefles?

11 juni 10.30 tot 12.00 of 22 juni 14.00 tot 15.30

Meld je snel aan via de contactpagina op onze website: Contact – Artio Academie . We reserveren meteen een plaats voor je!

www.artio-academie.nl

www.stokvis-mediation.nl

www.fidiation.nl

www.mvp.nl

www.fiscount.nl

www.adr-register.com

 


Comments are closed.