Over ons

Over ons

Moderne opleiders in mediation en arbitrage

Bij Artio Academie weten we wat je nodig hebt om mediator te worden. Vanuit onze ervaring in het werkveld helpen we je verder te ontwikkelen. Onze opleidingsprogramma’s en cursussen helpen je stapsgewijs groeien als professional. Want het is een prachtig vak, waar je met de juiste tools écht het verschil maakt.

Anoeska

Altijd een oplossing, zelfs in uitdagende situaties: dat is waarom Anoeska van het mediatorsvak houdt. In haar eigen praktijk heeft ze al veel zaken behandeld, van familie- tot businessmediation. Die ervaring brengt ze als geen ander over op haar studenten. Zo gaf ze al les aan meerdere Hogescholen en inspireert ze graag met haar empathie en zakelijke kennis.
Anoeska is eigenaar van Stokvis Mediation.

Quintus

Een meester in het overdragen van kennis. Quintus loopt al jaren mee in het onderwijs en weet dan ook hoe hij zijn vakkennis met een knipoog doorgeeft aan studenten. Naast mediator en arbiter, is Quintus fiscaal econoom. Hij wordt dan ook vaak ingeschakeld voor ingewikkelde financiële geschillen. Binnen de Academie gebruikt hij zijn didactische vaardigheden om studenten klaar te stomen tot mediators.

Onze filosofie
De theorie van mediation en arbitrage heeft nog meer waarde als je het kunt koppelen aan de praktijk. Daarom is ons onderwijs meer dan boeken. We bespreken concrete casussen, reflecteren op opdrachten en gaan aan de slag met je professionele ontwikkeling in coachgesprekken. Saaie hoorcolleges zijn bij ons een no go. Met geanimeerde gesprekken, waar ruimte is voor humor, stomen we je klaar voor de praktijk van het vak.
Naar de opleidingen

Waarom Artio Academie?

Omdat je zo goed mogelijk voorbereid wilt zijn op de praktijk. Dat doen we natuurlijk met goed onderwijs, maar er is meer. We zetten op een rijtje waarom je met onze opleidingen écht verder komt.

 • Duidelijk
  Je weet wat we van je verwachten en waarom.
 • Transparant
  Alle kosten zijn inclusief, geen verrassingen.
 • Het proces
  Duidelijke voortgang. Je weet wat er gaat komen.
 • De praktijk
  Altijd vertaling van theorie naar het echte werk.
 • Eerlijk
  Feedback is belangrijk. Samen benoemen we leerpunten.
 • Ondernemend
  Werknemer of zelfstandige? Je leert hoe een praktijk werkt.
Meteen aan de slag met mediation

Meer weten over mediation, of behoefte aan een gesprek over onze opleidingen? Samen bepalen we hoe jij je gaat ontwikkelen.